Gevelreiniging

Uw gevel is het visitekaartje van uw bedrijfspand of woning. Een schone uitstraling is dan ook belangrijk. Naast het optisch effect zorgt reiniging ook voor behoud van uw gevel. Er zijn verschillende reinigingsmethoden. Ongeacht welke reinigingsmethode gebruikt wordt, is het belangrijk om uw gevel na te behandelen. Ook het reinigen van gestucte gevels vormt voor ons geen probleem!

Gevelreiniging d.m.v. Hogedrukreiniging

Uw gevel wordt gereinigd met water met hogedruk. Afhankelijk van de vervuiling wordt de waterkracht bepaald. Deze varieert tussen de 150 en 250 bar. De watertemperatuur kan oplopen tot wel 150°C. Nagenoeg alle vervuiling kan hiermee worden verwijderd op een milieuvriendelijke manier.

Gevelreiniging d.m.v. natzandstralen

Natzandstralen wordt ook wel torbostralen genoemd. Uw gevel wordt gereinigd onder lage druk met een combinatie van water en straalmiddel. Dit straalmiddel kan van alles zijn al naar gelang de vervuiling. Het kan met olivinezand, glasparels, koffiebonen etc. Er wordt als het ware een klein stukje van de stenen 'afgeschuurd' waardoor de oorspronkelijke kleur van de steen weer terugkomt.

Gevelimpregneren

Om uw gereinigde gevel langdurig te beschermen kunnen wij uw gevel impregneren. Uw gevel wordt geimpregneerd met een kleurloze vloeistof waardoor deze water- en vuilafstotend wordt. Deze vloeistof is water- en dampdoorlatend zodat vocht wel naar buiten kan maar niet naar binnen. Het impregneren van uw gevel zorgt tevens voor een betere isolatie tot wel 5%.

Neem contact met ons op