Verfverwijdering

verfverwijdering

Het verwijderen van verf van diverse ondergronden is een tijdrovende klus. Met onze hogedruktechnieken verwijderen wij in een mum van tijd de verf van zowel metalen, stenen als betonnen ondergronden. Zo ontstaat een goede ondergrond voor het opnieuw te behandelen oppervlak.

Damwandreiniging

darmwandreiniging

Ook damwanden zijn aan allerlei weersinvloeden onderhevig. Gedurende de jaren gaat vuil zich hechten. Ook kan er sprake zijn van het verkrijten van de gespoten onderdelen. De damwand heeft zijn kleur verloren waardoor het pand een vale uitstraling heeft gekregen. Wij kunnen de oude laag, indien nodig, geheel verwijderen en de darmwand voorzien van een nieuwe coating. Tijdens de reiniging kunt u gewoon verder gaan met uw productieproces. U heeft geen last van onze werkzaamheden.

Graffitiverwijdering

Graffitiverwijdering

Graffiti is een veel voorkomend probleem in ons huidige straatbeeld. Wij verwijderen graffiti met een combinatie van hogedruk en heet water. In 90% van de gevallen is dit afdoende. Mocht dit niet het geval zijn, beschikken wij over een uitgebreid pakket aan middelen om ook de lastigste graffiti te verwijderen. Na het verwijderen van de graffiti is het mogelijk een anti- grafittipasta aan te brengen. Hierdoor wordt het lastiger om een graffiti te zetten maar ook makkelijker om een graffiti te verwijderen mocht er toch een gezet worden.

Kunststof behandeling

overig

Kunststof is een onderhoudsvriendelijk product wat niet betekent dat het onderhoudsvrij is. Gedurende de jaren kan kunststof vaal worden en kunnen ook lek- en rubberstrepen zich hechten aan het oppervlak. Door ons uitgebreide productassortiment kunnen wij uw kunststofonderdelen er weer als nieuw uit laten zien. U kunt kiezen voor tijdelijke of langdurige conservering. Dit betekend dat wij de kunststofonderdelen van een beschermende laag voorzien zodat deze langer bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. De keuze is uiteraard afhankelijk van uw situatie.